Apparaten en accessoires
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Voorbereiding. 25min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
Zalm en aardappelen
-
boter om in te vetten
-
verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)4
-
citroen bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
water500 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)600 g
Champignonroomsaus
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
boter10 g
-
verse champignons in plakjes300 g
-
droge witte wijn50 g
-
room50 g
-
200 g roomkaassmeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)200 g
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
zout naar smaak
-
vers gemalen peper naar smaak
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1137 mg
Eiwitten
45 g
Calorieën
2763 kJ /
660 kcal
Vetten
48 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix Friend®
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Taart met peer en brie
1u. 10min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Geen beoordelingen
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
Steak Stroganoff
45min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1u. 30min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Champignons of zwammen met look
20min